Opleiding werken met familieopstellingen

Opleiding Werken met familieopstellingen

Nadat ik vorig jaar ben begonnen met een pilot-opleiding “Werken met familieopstellingen” gaat in maart de volgende opleiding beginnen. Deze heeft niet meer de status pilot, Daarmee is niet gezegd dat het programma onveranderlijk is. De opleiding kenmerkt zich juist door de ruimte die er is voor dat wat er echt aan de orde is in de opleidingsgroep. Ook is er de mogelijkheid bijzondere wensen tot uiting te brengen. Het motto is dat we leren van en door elkaar.

Begeleider familieopstellingen

In de opleiding leer je familieopstellingen begeleiden. Je onderzoekt je eigen thema’s als begeleider en je krijgt inzicht in de meest voorkomende ordeningsdynamieken. Op de website klik hier voor de pagina geef ik een verdere toelichting op wat je kunt verwachten. Uiteraard is het mogelijk om via persoonlijk contact verder te onderzoeken of deze opleiding mogelijk iets voor jou is. Er zijn op dit moment nog twee plaatsen beschikbaar. De maximale groepsgrootte is acht personen. Hierdoor is er ook echte aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling.

De opleiding start in maart en kent 5 blokken van twee dagen. De opleidingsgroep maakt met elkaar de planning voor de opleiding. Tussen twee blokken is er een intervisiemoment.

Is het jouw wens om zelf familieopstellingen te begeleiden, of wil je er gewoon meer van weten. Schroom niet om contact te zoeken.

Kosten

De opleiding kost 1210 euro inclusief BTW.

Vragen? Klik hier voor contact