Familieopstellingen met paarden

Het is heel bijzonder om mee te maken dat paarden bereid zijn mee te doen in een opstelling. Ik maakte dat een aantal jaren geleden mee via Coby van Beets-van der Hoeff van KIFUNGO en was diep onder de indruk. De omstandigheid was, dat ik en mijn vrouw ook paarden hadden. Twee “Freibergers”. Vandaar Freibergcoaching. We vroegen ons af of zij dat ook zouden willen doen. Zo is er verder contact ontstaan.

Dat een balletje raar kan rollen moge blijken uit het gegeven dat Coby van Beets nu onze buurvrouw is. Ze woont samen met haar man op de Renske Hoeve. Onze paarden vormen samen met die van haar één kudde.

Inmiddels ben ik ook door haar opgeleid om opstellingen te begeleiden met behulp van de paarden en verzorg ik voor haar lessen op het gebied van systemisch werk.

Hoewel je dus bij Freibergcoaching ook terecht kunt voor opstellingen met ondersteuning van de paarden, verwijs ik cliënten die dit willen liever door naar Coby. Ik kan iedereen verzekeren dat zij een extra dimensie toevoegt aan het werken met de paarden.

Er worden regelmatig opstellingsdagen door Kifungo georganiseerd. Klik hier voor meer informatie