Opleiding begeleiden familieopstellingen

De inschrijving voor de opleiding begeleider familieopstellingen is weer geopend. Bij voldoende deelname ben ik van plan om nog voor de zomervakantie te beginnen, zodat je dit jaar nog zelfstandig familieopstellingen zou kunnen begeleiden.

Hoe wordt je begeleider van familieopstellingen?

De opleiding gaat bestaan uit vijf blokken van twee dagen. De planning van die dagen doe ik in overleg met de cursisten. In die twee dagen krijg je theorieles en oefen je heel veel met het opstellen. Tussen de blokken door oefen je met de andere cursisten om het geleerde in de praktijk te brengen en zodoende ervaring op te doen. Mede vanwege de ruimte werken we in een groep van maximaal zes personen. Hierdoor is er ook echte aandacht voor jouw eigen innerlijke proces. Veiligheid en vertrouwelijkheid zijn daarbij de kernwoorden. Ook laat ik je kennis maken met het werken in structuuropstellingen, tafelopstellingen en het werken met grond- of vloerankers. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om zelf een familieopstelling te begeleiden.

Kosten en inschrijving

De opleiding kost 1250 euro. Freibergcoaching rekent geen BTW.

Je kunt je inschrijven door mij een mail te sturen via de contactpagina op de website of mij even te bellen. Ik hecht er aan om voorafgaande aan de opleiding persoonlijk contact te hebben.