Alleen is maar alleen; IZR® in groepsverband

Interactieve Zelf Resonantie in groepsverband

Al doende leert men. Dit geldt niet alleen voor de cliënt die door de resonantie van anderen op zijn of haar verlangen zicht krijgt op het ontstaan van gevoelens en gedrag, maar ook voor de manier waarop ik dat op de beste manier voor je kan organiseren

Inmiddels is er geruime tijd ervaring opgedaan met het werken met min of meer vaste groepen. Wat begon als een pilot kan ik nu aanbieden en aanraden als een serieuze mogelijkheid.

Hoe ziet dat er uit?

Als er mensen zich aanmelden voor begeleiding met behulp van IZR is het natuurlijk de vraag of er gekozen wordt voor een individueel traject of dat we gebruik gaan maken van resonantiepersonen. In dat laatste geval en indien meerdere mensen zich melden, nodig ik ze uit tot het vormen van een groep. Zo’n groep bestaat dus uit mensen die allemaal voor zichzelf een proces willen. Door met elkaar een groep te vormen kunnen ze dus zowel werken met hun eigen verlangen, als wel resoneren op het verlangen van anderen.

Meerwaarde?

In de praktijk blijkt het vormen van een groep meerwaarde te hebben. Vaak worden in processen zeer persoonlijke en gevoelige dingen aangeraakt en dan is het fijn een veilige bedding te kunnen ervaren binnen een vaste groep. Je gaat merken en voelen dat je niet alleen staat in hetgeen je meemaakt.
Ook wordt het als heel leerzaam ervaren om naast de eigen processen ook te resoneren op anderen. Het verdiept de inzichten over je eigen patronen door wat je hebt moeten doen om staande te blijven.
Vaak zijn thema’s niet in één keer opgelost. Groepen kunnen ook langer voortduren.

Kosten

Het maakt mij niet uit of ik op een dagdeel één of meerdere processen begeleid. Dus ben je met een groepje, betaal je als groep € 100,– per dagdeel. Per dagdeel doen we dan 2 of 3 processen. Nadeel is wel dat je niet elke keer zelf aan de beurt komt voor het inbrengen van een verlangen, maar als groep kun je wel afspreken wat vaker bij elkaar te komen. Zo kunnen de kosten laag blijven en komt iedereen aan bod.

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de precieze mogelijkheden, of wilde je al wel IZR, maar hikte je nog aan tegen de kosten? Schroom niet om met mij de mogelijkheden te onderzoeken. Je kunt me bellen op 06.55.348.417 of me een bericht sturen via de contactpagina: Https://freibergcoaching.nl/freiberg-coaching/contactpagina/