“Some things are slowly changing”

Now something is slowly changing

“Now something is slowly changing” is de titel van een documentaire door Mint Film Office. Een documentaire waarin onder andere Freibergcoaching en Benedit Coaching hebben samengewerkt om een familieopstelling in beeld te brengen. Geen toneelstukjes, maar een familieopstelling naar aanleiding van een vraag van een client.

Sommige dingen veranderen langzaam en sommige dingen zijn langzaam aan het veranderen. Dat is zeker het geval als we spreken over systemisch werk. De inzichten rond systemisch werk bestaan al heel lang, maar de toepassing ervan komt nog maar langzaam op gang. Gelukkig lijkt er een verandering op gang te komen.

De documentaire is geselecteerd om vertoont te worden op het IDFA (Internationaal Documentaire Festival Amsterdam) en doet mee aan de Nederlandse en Internationale competitie voor beste documentaire. De wereldpremiere is op 18 november aanstaande.

Hoewel de rol van mij en Benedit maar bescheiden te noemen is, levert het wellicht toch een bijdrage aan het doorgeven van het gedachtengoed rond systemisch werk. Wellicht verandert er dan langzaam aan iets.