Ik heb het nooit gedaan dus ik denk dat ik het kan

Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan. De strategie van Pippi Langkous.

Deze gedachte kwam in me op toen Benedit Kool van Benedit Coaching me vroeg of ik wilde meewerken aan een documentaire, die gemaakt wordt door Mintfilm Office over het begeleiden van mensen door andere mensen met betrekking tot de meest uiteenlopende zaken.

Benedit en ik werken samen, waarbij ik voor haar bedrijf familieopstellingen begeleid.

Het is best wel spannend om voor het oog van de camera een vraag in te brengen in een opstelling, want de ervaring leert dat er heftige emoties boven kunnen komen. Gelukkig waren er dappere clënten. En toegegeven; het is ook best wel spannend om voor het oog van de camera een opstelling te begeleiden, zeker als je het nog nooit voor een camera gedaan hebt.

Inmiddels hebben de opnamen plaatsgevonden en kan het werk beoordeeld worden, indien het wordt uitgezonden op tv. Ik zal dat natuurlijk nog laten weten. Benedit en ik en de programmamakers vonden het in ieder geval een bijzondere gebeurtenis.

Ben je ook nieuwsgierig naar familie- of organisatieopstellingen? Schroom niet om contact op te nemen met Benedit Coaching Klik hier voor contact met Benedit of met Freibergcoaching Klik hier voor contact met mij.