Samenwerking met Sandra Latour

Mijn naam is Sandra Latour, aan mij gegeven op vrijdag 5 september 1975 in Meppel.

 
Sandra Latour

Mijn voldoening haal ik uit het begeleiden van mensen en organisaties met de vraag: hoe kan ik zelf invloed uitoefenen op de situatie waarin ik mij bevind? Een mens is immers, ondanks de dingen die hem zijn overkomen of die hij anderen heeft aangedaan, zelf verantwoordelijk voor de manier waarop hij daarmee omgaat.

Mijn drijfveer is het vergroten van eigen kracht en vaardigheden van de mensen die ik begeleid.

Mijn professionaliteit heb ik verkregen door de opleidingen en trainingen die ik gevolg heb en door de ervaringen in mijn werk.

Mijn opleiding tot professional coach aan de School voor Coaching, de NLP Masteropleiding met de onderdelen Transactionele Analyse en Systemisch werken en diverse andere trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling hebben mijn kennis en vaardigheden om met mensen te werken verdiept.

Ik heb werkervaring als adviseur werving en selectie, reïntegratieconsulent, HRD-adviseur, coach, trainer, vertrouwenspersoon en begeleider van opstellingen.

Mijn persoonlijkheid is mijn grootste kracht. Ik ben open en ken mezelf. Ik kan me goed inleven in mensen en situaties en boven de materie staan. Hierdoor ben ik in staat om onderliggende dynamieken bespreekbaar te maken en deze vanuit verschillende invalshoeken te benaderen.
Ik luister onbevooroordeeld en heb oog voor anderen vanuit diep respect en vertrouwen. In gesprekken bied ik ruimte voor het verhaal; de regie blijft bij de hulpvrager en samen denken we over het vervolg. Ik bied veiligheid en vertrouwen vanuit autonomie en toegankelijkheid

Vragen en situaties zijn vaak ingewikkeld en soms pijnlijk. Ik ga daar niet van weg. Zowel privé als in mijn werk heb ik geleerd om er naar te  kijken en vandaaruit de weg naar de oplossing te zoeken.

 

 

%d bloggers liken dit: