Samenwerking met Benedit Kool

Even voorstellen; Benedit Kool, geboren op 21 mei 1976 in Dordrecht.

 

 

Ik ben werkzaam als life- en loopbaancoach voor professionals in Rotterdam.

Dit doe ik vanuit mijn eigen praktijk Beneditcoaching.

Daarnaast werk ik als freelancer voor het Groeiatelier, een organisatie die zich richt op hoger opgeleide 20-ers en 30-ers met life- en loopbaanvraagstukken.

Als kind was ik eigenlijk altijd al met mensen bezig en dan vooral in de bemiddelende rol. Vanuit deze voor mij natuurlijke rol ben ik nieuwsgierig naar mensen. Wat voor gedrag laten ze zien en wat is de intentie achter dat gedrag?

17 jaar lang was ik werkzaam in het bedrijfsleven om vervolgens tot het inzicht te komen dat een salaris van 80.000 euro en een BMW het niet is waar het over gaat. Op mijn 33ste heb ik daarom gekozen voor een nieuwe stap in mijn werk. Hiermee heb ik mijn plek gevonden. Ik gun iedereen die ook deze onrust ervaart en zijn of haar draai nog niet kan vinden een juiste plek in zijn of haar (werkende) leven.

Voor mij heeft het geleid tot meer rust en bezieling in mijn dagelijks leven.

Ik heb verschillende coachopleidingen gedaan.

Daarnaast zet ik vooral mijn eigen levenservaring in om mensen te begeleiden, wat mogelijk leidt tot meer of andere inzichten en indien nodig beweging.

Ik heb gemerkt dat een familieopstelling een krachtig instrument in de begeleiding kan zijn. Op dat gebied werk ik daarom samen met Henk van Freibergcoaching.

%d bloggers liken dit: