Opstellingenavond 17 juli 2020

Familieopstelling of IZR

Op vrijdag 17 juli aanstaande organiseer ik weer een opstellingenavond. Het is mogelijk dat er in plaats van een familie- of organisatieopstelling een “Opstelling van het verlangen” ===Interactief Zelf Resonantieproces (IZR)=== begeleid gaat worden.

Interactieve Zelf Resonantie wordt ook wel eens “Opstellen van het verlangen” genoemd. IZR helpt bij het zichtbaar maken van onbewuste processen die ontstaan als gevolg van psychotrauma. Psychotrauma uit zich vaak in symptomen zoals bijvoorbeeld PTSS of burn-out klachten of eetstoornissen of mogelijk verslavingen.

Een IZR-proces helpt bij het herstel. Wil je meer weten over Interactie Zelf Resonantie, schroom dat niet om contact op te nemen met mij of Sandra Latour. Je kunt er ook meer over lezen op mijn website. Voor de betreffende pagina: Klik hier  

Er is nog ruimte voor het inbrengen van vragen en er is nog ruimte voor representanten (of resonantiepersonen).

De kosten voor het inbrengen van een vraag bedragen 100 euro

Wij vragen aan representanten een kleine vergoeding van 10 euro. Wij zorgen dan voor koffie en thee.

Freiberg Coaching berekent geen BTW.

Nieuwsgierig naar familie- of organisatieopstellingen of IZR?

Vaak worden onze opstellingenavonden bezocht door een redelijk vaste groep representanten, maar het kan ook zijn dat je interesse hebt in opstellingen, maar nog niet weet wat het voor jou kan betekenen. Dan is deze avond een mooie gelegenheid om dat te onderzoeken.

Voel je welkom bij Freibergcoaching

De avond wordt gehouden op de thuislocatie van Freiberg Coaching, Broeklanderweg 66, 7341 PM te Beemte Broekland (nabij Apeldoorn).

We beginnen om 19.00 uur en denken rond 21.30 te eindigen. Inloop vanaf 18.30 uur.

Opgeven voor deze avond kun je telefonisch of per mail of je kunt de contactpagina gebruiken. Klik hier voor de contactpagina.

%d bloggers liken dit: