Freibergcoaching gaat verhuizen

Verhuizing ophanden

Freibergcoaching gaat per 1 maart 2022 verhuizen. Eigenlijk moet ik zeggen dat mijn vrouw en ik per 1 maart eigenaar zijn van een woning, waar we in ieder geval op 1 mei 2022 zullen wonen en werken.

Verhuizing levert ongemak

Hoewel we met erg veel plezier vooruit zien naar de nieuwe plek, brengt een verhuizing ook altijd veel gedoe met zich mee. We zijn al weken bezig op te ruimen en te organiseren. De mensen die wel eens bij ons geweest zijn weten dat we in de loop van de tijd nogal wat spullen hebben verzameld. Kortom, er is nog wat werk te verzetten.

Een belangrijke coachles is dat als energie niet onbeperkt voorhanden is, het niet onverstandig is je te richten op het meest belangrijke. Om die reden heb ik besloten gedurende de verhuizing even geen opstellingenavonden te organiseren. De bestaande IZR-groepen gaan wel gewoon door en er is nog steeds ruimte voor individuele begeleiding.

Frisse start

Zo rond 1 mei zullen we gesetteld zijn op onze nieuwe plek aan de Schaverenseveldweg 6 in Emst. Nauwelijks een kwartier rijden vanaf de huidige locatie, maar meer ruimte voor de paarden en een huis dat nu al heel erg prettig aanvoelt. Het voelt ook als een frisse start, maar eigenlijk ga ik op 1 mei verder waar ik gebleven was.

Ik hoop je te ontmoeten op onze nieuwe plek.