Uitnodiging Opstellingenavond 28 oktober

IZR-opstelling / Familieopstelling

Op donderdag, 28 oktober aanstaande organiseer ik weer een opstellingenavond. Ik begeleid op deze avond één IZR-proces en één familieopstelling.

Interactieve Zelf Resonantie (IZR) is een opstellingenmethode waarbij onderzocht wordt wat je belemmert om je verlangens te leven. Het geeft zicht op onbewuste processen die ontstaan als gevolg van zogenaamd psychotrauma. Dit kan zich bijvoorbeeld uiten in symptomen als PTSS, burn-out klachten, eetstoornissen, verslavingen of ander ongemak.

Een IZR-proces helpt bij het herstel. Wil je meer weten over Interactieve Zelf Resonantie, schroom dan niet om contact met me op te nemen. Je kunt er ook meer over lezen op de website. Daarvoor kun je deze link gebruiken.

Op deze avond zal ik ook een reguliere familieopstelling begeleiden. Wil je meer weten over familieopstellingen kun je deze link gebruiken

Er is nog ruimte voor resonantiepersonen (representanten). Ik vraag aan resonantiepersonen/representanten een kleine vergoeding van 10 euro. Ik zorg dan voor koffie en thee. Ik bereken geen BTW.

Nieuwsgierig naar opstellingen met IZR of gewone familieopstellingen?

Vaak worden de opstellingenavonden bezocht door een redelijk vaste groep representanten, maar het kan ook zijn dat je interesse hebt in opstellingen, maar nog niet weet wat het voor jou kan betekenen. Dan is deze avond een mooie gelegenheid om dat te onderzoeken.

Voel je welkom bij Freibergcoaching

De avond wordt gehouden op de thuislocatie van Freiberg Coaching, Broeklanderweg 66, 7341 PM te Beemte Broekland (dichtbij Apeldoorn en Deventer)
We beginnen om 19.00 uur en denken rond 21.30 uur te eindigen. Inloop is vanaf 18.30 uur. Wij zullen gaan werken in mijn eigen werkruimte, zodat de groepsgrootte beperkt is.

Je kunt je voor deze avond opgeven per mail. Je kunt bellen of je kunt de contactpagina gebruiken. Klik hier voor de contactpagina.