Avond familieopstellingen op 22 november 2019

Avond Familieopstellingen

Op vrijdagavond, 22 november aanstaande organiseren Sandra en ik weer een familieopstellingenavond. Als er zich iemand heeft aangemeld voor het inbrengen van een vraag, zullen we met die vraag werken. (Maximaal twee vragen per avond) Mochten zich geen vragenstellers hebben aangediend, werken we met de vragen die op deze avond spontaan om aandacht vragen.

Nieuwsgierig naar familieopstellingen?

Vaak worden onze opstellingenavonden bezocht door een redelijk vaste groep representanten. Wij willen deze groep, die elke keer zo dienend is, de gelegenheid geven ook zelf een vraag in te brengen, zonder dat dit extra kosten met zich brengt.

Ook kan het zijn dat je interesse hebt in opstellingen, maar nog niet weet wat het voor jou kan betekenen. Dan is deze avond een mooie gelegenheid om dat te onderzoeken.

Ook kan het zijn dat je een technische vraag hebt over opstellingen in het algemeen of over de “systemische wereld” achter bepaalde dynamieken. Ook voor die vragen zal er ruimte zijn.

Als er meer vragen zijn dan dat er tijd beschikbaar is, zal het lot of de urgentie van de vraag de volgorde bepalen.

Voel je welkom bij Freibergcoaching

De avond wordt gehouden op de thuislocatie van Freibergcoaching, Broeklanderweg 66, 7341 PM te Beemte Broekland (nabij Apeldoorn).

We beginnen om 19.00 uur en denken rond 21.30 te eindigen. Inloop vanaf 18.30 uur.

De kosten voor deze avond bedragen 10 euro p.p., op de avond zelf contant te voldoen. Wij zorgen voor koffie en thee met een koekje.

Opgeven voor deze avond kun je telefonisch of per mail of je kunt de contactpagina gebruiken. Klik hier voor de contactpagina